Därför finns Storstad

Vi är storytellers.

En bra berättelse berör. Den ger dig perspektiv. Nya insikter. Breddar kunskapsbaser och engagerar. Det är det vi brinner för och hjälper andra med.

Storstad är ett mediehus, ett litet. Vi har tillsammans erfarenheter från tv-, film-, reklam-, event-, podd-, radio-, dagspress-, onlinenyheter-, marknadsföring-, kommunikation-, presshantering-, kriskommunikation-, moderator-, koncept-, roman- och dramaproduktioner. Alla de kunskaperna använder vi när vi ska skapa nya berättelser för dig eller din målgrupp. Vi visualiserar det ni redan vet, men vill att andra också ska förstå. Det är på Storstad budskap blir berättelser.

Maria Marteleur

Grundare och strateg

maria@storstadmedia.se
072-837 67 61

Maria brinner för att skapa storytelling som förändrar och som verkligen har effekt på människors beteenden, tankemönster och uppfattning hos de människor som kommer i kontakt med berättelserna.

Max Landergård

Grundare och VD

max@storstadmedia.se
076-215 62 25

Max Landergård är en av delägarna i Storstad och den som skapar koncept för berättande. Han är skolad inom journalistik och marknadskommunikation – en perfect match för att kombinera det som folk tycker är relevant med de budskap organisationer vill nå ut med.

Johan Lundgren

Visual Artist

johan@storstadmedia.se

Johan Lundgren är en konstnär med stark kunskap inom grafisk produktion. Han är en serviceinriktad och snabb mediehantverkare som besitter många olika format – så många att vi inte ens vågar börja berätta om vilka här, eftersom något riskerar att glömmas bort.

Torsten Allqvie

Styrelseledamot

Remi Lafvas

Video content creator

remi@storstadmedia.se