Vi är Storstad

Vi är storytellers.

En bra berättelse berör. Den ger dig perspektiv. Nya insikter. Breddar kunskapsbaser och engagerar. Det är det vi brinner för och hjälper andra med. Vi har tillsammans erfarenheter från tv-, film-, reklam-, event-, podd-, radio-, dagspress-, onlinenyheter-, marknadsföring-, kommunikation-, presshantering-, kriskommunikation-, moderator-, koncept-, roman- och dramaproduktioner. Alla de kunskaperna använder vi när vi ska skapa nya berättelser för dig. Vi visualiserar det ni redan vet, men vill att andra också ska förstå. Det är på Storstad där budskap blir berättelser.

Maria Marteleur

VD

maria@storstadmedieproduktion.se
072-837 67 61

Maria brinner för att skapa storytelling som förändrar och som verkligen har effekt på människors beteenden, tankemönster och uppfattning hos de människor som kommer i kontakt med berättelserna.

Max Landergård

CD

max@storstadmedieproduktion.se
076-215 62 25

Max Landergård är en av delägarna i Storstad och den som skapar koncept för berättande. Han är skolad inom journalistik och marknadskommunikation – en perfect match för att kombinera det som folk tycker är relevant med de budskap organsationer vill nå ut med.

Johanna Wiberg

Projektassistent

johanna@storstadmedieproduktion.se
070-3620332

Johanna har sitt förflutna inom TV och är utbildad inom medie -och kommunikationsvetenskap vid JMK. Hon har ett skarpt öra för kvalitativa berättelser.