Vi är Storstad

Vi är storytellers.

En bra berättelse berör. Den ger dig perspektiv. Nya insikter. Breddar kunskapsbaser och engagerar. Det är det vi brinner för och hjälper andra med. Vi har tillsammans erfarenheter från tv-, film-, reklam-, event-, podd-, radio-, dagspress-, onlinenyheter-, marknadsföring-, kommunikation-, presshantering-, kriskommunikation-, moderator-, koncept-, roman- och dramaproduktioner. Alla de kunskaperna använder vi när vi ska skapa nya berättelser för dig. Vi visualiserar det ni redan vet, men vill att andra också ska förstå. Det är på Storstad där budskap blir berättelser.

Maria Marteleur

VD

maria@storstadmedieproduktion.se
072-837 67 61

Maria brinner för att skapa storytelling som förändrar och som verkligen har effekt på människors beteenden, tankemönster och uppfattning hos de människor som kommer i kontakt med berättelserna.

Max Landergård

CD

max@storstadmedieproduktion.se
076-215 62 25

Max Landergård är en av delägarna i Storstad och den som skapar koncept för berättande. Han är skolad inom journalistik och marknadskommunikation – en perfect match för att kombinera det som folk tycker är relevant med de budskap organsationer vill nå ut med.

Sara Idre

Projektassistent

sara@storstadmedieproduktion.se
073-616 86 06

Sara är Storstads kreativa kraft. Med en förflutet som rekvisitör på filminspelningar har hon ögat för att bygga upplevelser i det fysiska rummet. Med uppdrag inom event, film och möten är Sara en perfekt doer.

Cornelia Axelsson

Projekt- och produktionsledare

cornelia@storstadmedieproduktion.se

Cornelia har på kort tid skapat sig en unik erfarenhet som produktionsledare inom spelfilm och reklamfilm – en industri där du måste trolla med knäna och räkna på miljoner. Cornelia har sinne för processer och flöden, något som är ovärderligt i en verklighet där många intressen kommer samman för att nå bästa resultat.